Nejnovější recenze ze sekce Vysokotlaké čističe
Bosch EasyAquatak 100 0.600.8A7.E00
Registrovaný uživatel
Přidáno: 12. srpna 2023
(naposledy upraveno 12. srpna 2023)
- Malý, lehký, se samonasáváním, jednoduchá instalace.
- Obrovská hlučnost,dlouho trvá než se opravdu naplno rozeběhne,
- chybí hadice k nasávání - nutno dokoupit!
- Slabý tlak vody
- Dlouhá doba než myčka nasaje a začne stříkat.
Koupil jsem kvůli rozumné ceně za značkový výrobek. Potřebuji samonasávací, protože v garáži není vodovod. Hadici jsem ale musel přikoupit zvlášť, v balení není. Po jednoduchém složení a zapnutí jsem byl zděšen hlukem. Strašně dlouho trvalo, než stroj nasál vodu. Už začínal páchnout spáleninou, jak dlouho běžel nasucho, tak jsem ho vypnul a barel s vodou jsem dal na židli, aby byl výš. potom opět hrozný hluk a po delším přerušovaném stříkání se konečně myčka rozeběhla a začala fungovat. Hluk se maličko změnil (utišil). Tlak vody ale není silný, nestačí na umytí - je nutno pomáhat ručně kartáčem. Asi bych si tuto myčku znovu nekoupil.
Bosch EasyAquatak 0.600.8A7.E01
Registrovaný uživatel
Přidáno: 12. srpna 2023
(naposledy upraveno 12. srpna 2023)
- Malý, lehký, se samonasáváním, jednoduchá instalace.
- Obrovská hlučnost,dlouho trvá než se opravdu naplno rozeběhne,
- chybí hadice k nasávání - nutno dokoupit!
- Slabý tlak vody
- Dlouhá doba než myčka nasaje a začne stříkat.
Koupil jsem kvůli rozumné ceně za značkový výrobek. Potřebuji samonasávací, protože v garáži není vodovod. Hadici jsem ale musel přikoupit, v balení není. Po jednoduchém složení a zapnutí jsem byl zděšen hlukem. Strašně dlouho trvalo, než stroj nasál vodu. Už začínal páchnout spáleninou, jak dlouho běžel nasucho, tak jsem ho vypnul a barel s vodou jsem dal na židli, aby byl výš. potom opět hrozný hluk a po delším přerušovaném stříkání se konečně myčka rozeběhla a začala fungovat. Hluk se maličko změnil (utišil). Tlak vody ale není silný, nestačí na umytí - je nutno pomáhat ručně kartáčem. Asi bych si tuto myčku znovu nekoupil.
- Snadná montáž i manipulace, není těžká.
- Vysoký tlak dostačující k mytí auta, fasády, dlažby.
Naviják kabelu je nepoužitelný, velmi tvrdá tlaková hadice a navíjecí kotouč je malý, nelze celý navíjet.
S výrobkem jsem spokojen.
- výhodný poměr cena vs výkon
zatím odzkoušeno jen krátce - funguje dobře
- Navijáky - hadice, kabel
- Tlak
Zboží v pořádku, bohužel prodejna nerealizuje pozáruční servis, pouze odkazuje na anonymní stránky s odkazem že se vam někdo ozve. Jednak tato informace není na stránkách, jednak s ohledem na rychlost a pravděpodobně celý komfort a cenu pozáruční opravy je velmi neprofesionální.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš Bosch GHP 5-75 Professional líbí.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
funguje, ve dle popisu, spokojenost už druhým rokem
- Zatím maká
S produktem jsem spokojen.
- Kvalitní produkt
Zatím použito jednou.
Kartáč na dlažbu vyzkoušen není to úplně ono.
Všechno funguje jak má. Jsem spokojen.
Spolehlivost
Splňuje moje požadavky
- Silný tlak
- Dlouhá hadice, dobre trisky,
- Displej je zbytečná věc, ukazuje stále stejné ikony při jakékoliv zvolené trisce
- Opravdu perfektní na bezdotykové mytí auta a zahradního nábytku v místě bez proudu.
- Bohužel v tomto nářadí se rychle vybíji akumulàtor.
Jinak tento produkt splnil moje očekávání.
- Kvalita za nízkou cenu
Tak jak je popsáno, ale spojka na hadici nesedí.Četla jsem u předchozích recenzí,tak jsem byla připravena,a koupila si jinou.Jinak super.Tolik špíny z terasy jsem nečekala
- Výkon
- Kompaktní rozměry
- Kvalita provedení
Mám srovnání jen s jednou větší wapkou Parkside a i když jsem je použil s odstupem času, tak se mi tato zdá výkonnější. S wapkou Parkside jsem myl zablácené kolo několik minut, s Karcherem to bylo na jedno přejetí ani ne za minutu. Ale může v tom hrát roli více faktorů.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]