Nejnovější recenze ze sekce Vysokotlaké čističe
výhoda
Lehký a skladný.
Pro práci na zahradě plně postačující.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš produkt Bosch UniversalAquatak 125 líbí a že jste s ním spokojen. Přejeme Vám, aby Vám i nadále ulehčoval práci na zahradě.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
dobrý výrobek,pracuje spolehlivě
Spokojen
Dělá co má.
- Dobře umývá
Kärcher K 5 Compact Home 1.630-753.0
Registrovaný uživatel
Přidáno: 26. října 2023
(naposledy upraveno 30. října 2023)
Zakoupeno v MALL.CZ
- Přístroj je prefektní
- Poměr cena výkon
- Možnost regulace trysky
Celková spokojenost s tlakovou myčku.Perfektí nejen na domácí použití.
Použito na kola,koloběžky,fasádu,auta,sekačku,bazén a na očistu Finské sudové sauny.
Přístroj na terasu nemohu posoudit,jelikož nebyl dodán u produktu.Heureka vyřidila reklamaci na jedničku.
No sice jen krátce, ale vypadá spolehlivě
- přijatelná cena
- kvalita
Během dvou let jsem čistič použil 2x po dvaceti minutách. Včera po dlouhé době opět. Po deseti minutách provozu se z něj zakouřilo a nadobro zmlknul. Při studiu nákupního dokladu jsem zjistil, že záruka skončila 12.10.2023, tedy před třinácti dny. S tímto strojkem to bylo prozatím nejdražší mytí v mém životě. Děkuji ti PARKSIDE za další životní lekci.
- Při druhém použití již vyhazuje pojistky
Zřejmě při prvním použití dovnitř zatekla voda a způsobila zkrat, vyreklamováno vrácením peněz.
- super
Čistil jsem základy domu od hlíny, velmi dobrá práce tato vapka má dostatečný výkon.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme velmi potěšeni, že se Vám vysokotlaký čistič Bosch Universal Aquatak líbí. Věříme, že Vám bude i nadále usnadňovat práci.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
za super cenu
- pracuje spolehlivě - zatím
Parkside má velký příkon a proto se musí zapojit do zásuvky se silnějším jističem. Použil jen ho jen 2x a zatím bez problémů.
- Dobrá cena ,hodně příslušenství
Naprostá spokojenost
- jestě jsme nezkoušeli,dárek
- cena x výkon
- zatím nic, vyzkoušeno jen krátce
spokojen
- jednoduchá obsluha, dlouhá hadice, výměnné trysky, dostupnost dalších nástavců
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »