Nejnovější recenze ze sekce Vysokotlaké čističe
Zaujaly mne výkonové parametry produktu a také snížená cena. Zkušenosti s podobnými produkty zatím nemám.
Produkt jsem zatím vyzkoušel jen krátce, žádné nedostatky jsem dosud nezaznamenal, zpracování je kvalitní.
- Za tu cenu funguje na jedničku
- Pomer cena x kvalita je dobry
- Zatím to šlape.Uvidí se časem.
- Razance toho stroje je nad očekávání, bude se Vám líbit
- Mobilita - pokud máte nějakou nádrž na vodu, můžete s tím kamkoli.
- Je to benzín, takže je hlasitější - asi jako traktůrek, když seká.
pracuje bez problémů, ačkoliv je přístroj poměrně malý, zvládne vyčistit všechno, co je potřeba. Super
Vapku jsme bohužel ani nevyzkoušeli. Když jsme otevřeli krabici, jako první jsme rozbalili buben na čištění ploch, ale dál jsme nepokračovali, nikde se neudává totiž jeho velikost, nenapadlo nás to zjišťovat. Vypadá jako dětská hračka, průměr je asi 20cm a plast, z kterého je vyroben, je tenký a nebudí důvěru. Na malý chodníček nebo terasu možná stačí, ale na čištění dvora to určitě není. Také nás zarazilo, že vapka má udávaný tlak 165 baru, ale na čističi ploch je maximální tlak pouze 120 baru. Dál jsme v rozbalování nepokračovali, takže zbytek zařízení ani jeho funkci hodnotit nemůžeme.
Vapku jsme vrátili, pro naše účely je nevhodná, zlákal nás vysoký udávaný tlak, výhodná cena a množství doplňků, ale budeme potřebovat dražší a kvalitnější stroj.
Je významně lehčí než konkurence. Poměr výkon cena. Tlaková hadice by mohla být delší.
Vypracovaná, bytelná konstrukce, vysoký tlak. Sestavení bylo intuitivní.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš Bosch AdvancedAquatak 140 líbí že jste s ním spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- je to dobré
Nepoužito
Zatim nevyužito, ale vyhovuje vybavení myčky
Není to profesionální vapka, ale pro domácí použití jako je umytí auta, motorky, fasády, chodníku, atd. je dostačující. Právě kvůli těmto důvodům jsem si jí pořídil, proto ji můžu s klidným srdcem doporučit. Proud trysky se dá nastavit, ale pokud potřebujete třeba rotační trysku, pasuje i s jiných vapek.
pracuje podle popisu.dobrý poměr cena-výkon.
- Nemám žádné námitky
Spolehlivost
- kovové čerpadlo, komfort obsluhy
- drahé náhradní dily levnejších vapek (např K2) přesahující cenu nové
Je to moje druhá vapka. Po letech jsem ji zřejmě odrovnal čištením střechy (K2). Plastové čerpadlo prasklo. Náhradní díl moc drahý, proto jsem si teď koupil K5 kompakt s kovovým čerpadlem.Je to kvalitní a spolehlivá značka.
Výborná věc,koupila jsem si to na rosení záhonku,funguje výborně,obě baterie i nabíječka v pořádku, máme hodně výrobků značky Parkside a jsme spokojeni
Maximálně vyhovující našim potřebám.
- Funguje k mé naprosté spokojenosti
- teleskopická rukojeť
- rotační tryska v základní ceně
- nepotřebuje tlakovou vodu - má samonasávání
- zatím jsem na žádnou nepřišel
Značka AVA pro mě byla zcela neznámou. Dal jsem na recenze na různých kanálech a dobře jsem udělal. Měl jsem levnou malou myčku z Lidlu. Asi po půlhodině práce prasklo čerpadlo. Následně jsem si koupit AVA GO, se kterou jsem dokonale umyl zašlou zámkovou dlažbu okolo domu. Jsem maximálně spokojený. Snad vydrží.....
- Vzhled
- Výkon oproti wapce Parkside
- Dlouhá hadice
- Ukazatel tlaku přímo na pistoli
- Krátký přívodní kabel na elektriku
- Nedodávají nádobku na saponáty - ta se musí koupit zvláště
S wapkou jsem nikdy úplně neměl dostatek zkušeností. Mamka po mě chtěla abych tátovi koupil wapku z Lidlu tak jsem si jí sám prvně vyzkoušel a na základě toho, že mi to tady doma vyčistilo zámkovou dlažbu, ale nestihl jsem to vyčistit celé tak jsem byl nucen si jí koupit také. Chvíli jsem špekuloval, ale nakonec jsem spokojen. To co ten Parkside udělal za 4 hodiny tak ten samý plac jsem vyčistil Karcherem za 1,5 hodiny. Má trošku vyšší tlak s větším rozptylem. Nakonec nelituji a vím, že na baráku s celkem velkým chodníkem a dvěma auty jí využiji. Jen mě trošku mrzí, že saponát do toho musím koupit zvláště a přímo od karcheru. Nemůžu použít nějakou nádobku a nalejt si tam svůj saponát.
Přívodní kabel je krátký, ale to se nedá nic dělat. Hold použiji 10m prodlužovák.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »