Nejnovější recenze ze sekce Vysokotlaké čističe
- přenosný
- můžete umývat kdekoliv
- dobrá hračka pro děti
- na umývání jízdních kol , hraček, auta atd... bohatě stačí
- slabší tlak, ale to je uvedeno u výrobku
koupeno jako dárek pro děti 6 a 8 let, umývají jízdní kola, dětské hračky z pískoviště a elektrický dětský traktůrek na to je to super, bohatě dostačující i na umytí auta. Hadičku hodíte do kbelíku s vodou a umýváte..... snadná obsluha, děti si vystačí sami.... Vyhovující síla tlaku pro dětskou zábavu....... síla tlaku nikomu neublíží
vše ok Dobrý výrobek
Zatím funguje
- ok
- skvělý tlak
používám na dlažbu a na bazén a myje hezky
- silný tlak
- nástavce
výkoná myčka jsme spokojení
Zboží jsme vyzkoušeli tento víkend, ještě budeme pokračovat příští, vše na výbornou, vše vyladěno, vtipně a prakticky provedeno, obsluha jednoduchá, výsledek perfektní. věřím, že se nic nepokazí, zatím máme z nákupu radost.
- Po 10 minutách přestalo fungovat.
- Vysoký výkon
- Dlouhá hadice v základní dodávce
- Velký výběr spolehlivého příslušenství
- Dostupný servis
- Vyšší cena.
- Provedení posunu a aretace madla je hodně odbytá a náchylná na opotřebení.
- Prostor pro uložení hadice má nízké okraje, 10m hadice v něm musí být pečlivě utažena, aby po stranách a dole nevylézala, což ji nedělá dobře.
- Mám nabíječku a baterii Parkside pro vrtačku z dřívější doby, nenapadlo mne, že pro tento typ není použitelná a musím koupit nabíječku a baterii novou.
- Vysoký tlak
- Široké příslušenství
- Snadná manipulace
- Možnost čerpat vodu z nádrže
- Záruka 4 roky
- vše OK
zatím splňuje očekávání - pro požadované činnosti (mytí auta, čištění mechu z cihelné terasy, obnova zahradního nábytku) je tlak zařízení dostatečný
- Po několika moto hodin můžu hodnotit kvalitu výrobku. Rotační tryska na dlažbě pracuje skvěle a jsem nadšený s jakou parádou se mohu pochlubit, že mám novou dlažbu :-) Druhá tryska plochá za mě pracuje skvěle i když jí nechávám na max. tlak a tak zůstane pořád. Na mytí auta dobrá ale co bych asi vytknul je, že výrobce by měl dávat k hadici Anti-twist adapter. Kroucení hadice mi dost vadilo. Dost často se mi udělala smyčka na tlakové hadici. To si budu dokupovat. Hadičku na sání šamponu z nádoby nevyužiju, neboť mám v plánu dokoupit pěnovací FJ 6 Foam Jet a RM 619 Autošampon 5 L
- kroucení tlakové hadice, takzvané smyčky
Jsem spokojený a hlavně je to skladný
funguje
- Doporučuji.
malý výkon
Tlak výborný
Plno příslušenství
- Velmi dobrý výkon myčky. Zašlý betonový chodnik vypadá jako včera nový. Mastný špinavý gril je jako nový jen za použití vody. Dokonce jsem s ním vyčistil i starý flek na fasádě.
- Návod k použití je úplně k ničemu a při sestavování musí člověk opravdu improvizovat a myslet.
Velice dobrá tlakova myčka s perfektním příslušenstvím. Jsem maximálně spokojený a tenhle výrobek vám doporučuji. Za tyhle peníze se dá velmi těžko najít konkurence s takovou výbavou.
Malý výkonný produkt.