Nejnovější recenze ze sekce Vysokotlaké čističe
Velmi dobrý výkon motoru a i tlaku. Tím pádem i vysoký účinek čištění. Jsem velmi spokojen a doporučuji tento výrobek.
- slušný výkon, dobrá cena
- Hadice celkem dobrá
- Spoje těsní
- Plynulé nastavení ploché trysky
- Lehká
- Tryska se dá nastavit až do tenkého parsku
- Krátká tlaková hadice
- Krátký napájecí kabel
- Nemá navíjecí buben na tlakovou hadici
- Vadný kus - cyklicky co 1 s zapíná čerpadlo
Na drobné hraní doma, umývání bedniček, menších chodníků apod. stačí. Na umývání auta tlak trysky celkem stačí, ale je fakt voprus ji furt držet v ruce a obcházet auto, protože hadice má jen 3 m.
Po 1 roce používání závada - opakovaně s periodou 1 s spouští čerpadlo, i když není spuštěna pistole. Vstupní tlak je dostatečný.
Vybrali jsme tento produkt na základě recenzí.
Opravdu je to kvalitní vapka. U baráku je nezbytná! Děkujeme.
- Je vždy připravena k použití.
Rozbité - teče zespodu voda,
Parkside PHDP 180 B2
Přidáno: 22. dubna 2024
(naposledy upraveno 22. dubna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Velký výkon
- Příslušenství
- Dlouhá zátruka
- Šikovné odkládací prostory
Na dlažbu výborné.
Na auto jen jako doplněk na extrémně špinavé části. Auto umyju ručně rychleji než přístroj sestavím.
- Zatím OK
- Dávám zatím jen 4 hvězdy, bylo jen odzkoušeno, zjevně funguje dobře. Na zodpovědné hodnocení je třeba čas...
- nízká spotřeba vody
- tichý chod
- Mobilní
- s nádrží na vodu
- super i na umývání bot apod.
- pokud je baterie vybitá a chcete zařízení dále používat, je potřeba mít koupený další napájecí adaptér (zatím jsem našel jen ve variantě pro auto 12V - https://www.karcher-chemiestar.cz... + případně další konvertor z 220 na 12 V (ze sítě na "auto" konektor, např. https://www.alza.cz..., pokud jej chcete používat mimo auto klasicky ze sítě. Pozor, tento autadaptér ale nenabíjí, slouží pouze na provoz. Pro nabíjení v autě je potřeba koupit adaptér jiný (https://www.karcher-chemiestar.cz...)
Pokud by bylo inteligentněji vyřešeno napájení při vybité baterii, tak super. Vzhledem k pouze asi 15 min. provozu na baterii je výše popisované příslušenství pro mě nezbytné a spojené s další investicí.
Výrobce píše max. tlak myčky 250bar. po odzkoušení výrobku zjistíte že to neodpovídá.
- Lehký, variabilní
- Tlaková hadice bez snadného navinování
- zaden tlak,vyhozene penize
zaden tlak,vyhozene penize.
Funkce odpovídá podmínkám použití. Jasně že to není srovnatelné s vapkou, proud vody je slabý i oproti obyčejné zahradní hadici. Ale pro toho kdo nemá zahradu a na ní tu hadici je to i tak bezva a hlavně není potřeba elektrická síť.
- Dobrá cena, výborný výkon produktu. Naprostá spokojenost.
Nahradil jsem tímto typem starý model, který mám již cca 15 let a který přestal vypínat čerpadlo při vypnutí spínače, ale i tak stále funguje.
- příznivá cena
Výkon nad očekávání, zvlàdá vše perfektně.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »