Nejnovější recenze ze sekce Vysokotlaké čističe
- Pomer cena vykon
- celkem bohate prislusenstvi
- celkem maly vykon, ale pocital jsem s tim, chtel jsem lehky stroj
- spatne se smotava tlakova hadice
- jeste nevyzkousen
- Splňuje dobře požadavky na výrobek.
Měla jsem půjčený stroj stejných parametrů, ale jiné značky. Pracovní tlak je o dost citelně slabší. Nebýt ta speciální tryska, tak je to spíš na rosení vegetace, ale zase to odpovídá ceně...
vhodne na kratsi pouzivani(myti auta atd)zlepseni proti K3 -motor chlazen vodou.
ONLINESHOP.CZ
- Funguje naprosto skvěle.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám líbí naše vysokotlaká myčka Bosch UniversalAquatak 125 a že jste s ní spokojen.
Ať Vám s ní jde čištění od ruky!
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- výrobek pro amatéry, ale kvalita slušná
- lze připojit i na vodu do sudu, nepotřebuje tlakovou
Zatím vše běží, jak má. Docela je to silne. Ocenil bych i nějaký díl na "prodloužení" té vysokotl.pistole, jako to měly st.typy. Takto je vcelku krátká.
- Mobilita
Mobilita
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš vysokotlaký čistič Bosch Fontus líbí a že jste s ním spokojen.
Ať Vám s ním jde práce od ruky!
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Vypadá solidně zpracovaný. Funguje.
- Trochu natažená cena, zejména u příslušenství, které se dokupuje.
- Málo příslušenství v základu, alespoň filtr pro užitkovou vodu mohl být.
- Výkon
- efektivita čištění
- oraganizace uložení doplňků na těle čističe
- délka vysokotlaké hadice (10m)
- dobrá manipulace
- lze nastavit pomocí trysek menší tlak ev. šířku paprsku
- hlučnost je cca jako hlučnější vysavač, rozhodně to není cirkulárka
- filtr vyčnívá z těla a může se poškodit při neopatrné manipulaci
- vysokotlaká hadice je dost tuhá a ne zcela snadno se odvíjí
- tělo je plastové a zejména na spodu u koleček se může při pádu rozbít. První 170 B2 přišla rozbitá tímto způsobem
- Balení nemá jedinou bublinkovou fólii nebo tlumící polystyrén pod WAPkou - nešetrný náraz (pád) z výšky na kolečka může ulomit upevnění v těle
- rozsah dopňků není moc široký - snad by mohl být dodáván adaptér Parkside na Karcher příslušenství
- Český překlad návodu je někdy docela matoucí
Celkově skvělý produkt - s některými omezeními, navíc cena je velmi dobrá. Tlak s varitryskou je tak velký, že je zchopen vythávat vlákna ze smrkového dřeva. Nevím kolik vydrží ale záruka je 3 roky - tak snad nebude problém.
Doporučuji
Bohužel mi nepřišla faktura
- funkce samonasávání funguje jen po naplnění přívodní hadice,
- musí se použít jako zdroj tlaková voda, aby stroj dosáhl plného výkonu při plně otevřené trysce
- perfektní manipulace
zatím žádné
- malý
- lehký
- dostatečně výkonný
- levný
S produktem jsem spokojený. Pracuje vytrvale a neúnavně dlouhé hodiny bez poklesu výkonnosti. Vyčistil betonovou zámkovou dlažbu (cca 30 - 40 m2) bez problémů. Výkonná tryska na mytí auta, fasády domu, střechy apod. Pro mé potřeby dostačující.
- Dodáno bez návodu v češtině
- složitá montáž
ONLINESHOP.CZ
S vys. Čističem jsem spokojený.Velmi vítám nastavení výkonu. Buben na navíjení hadice jde krásně lehce a hadice je podajná a přitom pevná. Trysky se také mění velmi jednoduše a rychle. Patio na češtění ploch mě velmi překvapilo svou účiností. Čistič mám doma cca 5 dní zatím jsem spokojen a řekl bych že je výkonější konkurence ve stejné cenové hladině. Při dobíhání motoru se ozve podivný zvuk ale vše je v pořádku. Dělá to všem.
- Super silné bezva
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »