Nejnovější recenze ze sekce Vysokotlaké čističe
Perfektní, všestranná
Výkon se rovná 3x dražším výrobkům. Opravdu ta síla tam je, až sem koukal, jaký tlak je schopná tak lehká wapka vyvinout. Jen je škoda, že v balení není napěnovací nádobka a nejde regulovat tlak. Ale to jsou jen zanedbatelné maličkosti. Prostě, za tu cenu a výkon, nejlepší wapka na trhu. Tak snad bude takto fungovat i nadále.
Vyzkouseno,kvalitni masivni zpracovani snad neco vydrží za me spokojenost jen mohl byt o trosinku vetsi vykon ale to uz je pak o level jinde.doporucuji
ŠIKOVNÝ POMOCNÍK NA ODSTRANĚNÍ NEČISTOT ZE ZAHRADNÍHO NÁBYTKU , PODLAHY A DALŠÍCH VĚCÍ PO POVODNI ZNIČENÉ ZAHRÁDKY
Vše v pořádku,funguje dobře.
- skladnost
- malý tlak vody
S klasickým vysokotlakým čističem od Kärcheru, uděláte více parády :-)
- Snadná manipulace
- Dostatečný výkon
- Uvítala bych v příslušenství kvalitní kartáč na dlažbu. Ten, který je v nabídce a který jsem si objednala, svou funkci rozhodně neplní.
Funguje jak má. Pěkně kompaktní, žádné zbytečné doplňky, jen to co opravdu potřebujete.
- osvědčená kvalita Stihl
- kvalitní použité materiály - prvoplasty
- dostatečný tlak
- uchycení všeho příslušenství přímo na myčce
- velice příznivá cena
- 3 roky prodloužená záruka
Jako u všech výrobků Stihl jsem spokojen, doufám že bude stejně funkční a bezporuchová jako všechny výrobky Stihl které používám.
- Kvalita/bytelnost
- Kovové čerpadlo
Kompaktní “vapka” za dobrou cenu, s kovovým čerpadlem. Působí bytelně, tak snad vydrží. Ke garáži akorát.
- Za pěkné peníze má spoustu nástavců a trysek.
- Dobrý chod.
- Vlastní čerpadlo.
- Čerpadlo není moc silné, šesti metrová hadice už na něj byla moc a tak z ibc kontejneru nenasálo vodu.
Celkově jsem spokojen. Poměr cena/výkon je fajn.
- Lehká, obratná a výkonná.
malý, lehký, funguje podle očekávání. Skvělý poměr cena/užitná hodnota.
velice rychlá obsluha.
- Dobrý výkon vzhledem k ceně
Pro mě dobré
Dobre
- maly rozmer a dobry vykon
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »