Nejnovější recenze ze sekce Vysokotlaké čističe
- Kvalita
- Možnost přikoupení příslušenství
Kvalitní produkt s bohatým příslušenstvím pro čištění nejen automobilu,ale i dvorů,chodníků a podobně.Možnost dokupování dalšího příslušenství.Dostatečný výkon pro běžné použití.
- .Výkonové parametry.....Výbava příslušenstvím.......Optimální cena.
- Možná plastové rychlospojky-ukáže čas jak dlouho vydrží při častém používání.
Platí odstavec PRO
Vítěz testu.
- Bezchybný
značka
Maximální spokojenost
- spolehlivě umyje Zetor od šmíru
- Mx od bláta a čtyřkolku od čokolády
- a odstraní mech ze skalky a schodů
velice spokojen PS: nádobí myje líp než manželka
- Známá značka,záruka kvality,doporučeno známým.
vyzkoušeno,spokijenost
zatím jsem spokojen.
časem se ukáže jak dlouho tento výrobek vydrží.
- Výkonem postačuje k běžnému domácímu využití, výborná rotační tryska, která zdolá téměř vše.
- Drahé náhradní díly, kolečka jsou dobrá pro transport, ale nemají dobrou stabilitu. Po 5 letech bezproblémového užívání, došlo nejprve k nefunkčnosti kopí s rotační tryskou a kopí s polohovatelnou tryskou (využití např. spodek automobilu), přestože jsem myčku užíval zřídka a pečoval o ni. U kopí s rotační tryskou došlo uvnitř k rozlomení malého válečku, vypadá jako malá pojistka. Po kontaktu přímo s fy BOSCH mě bylo sděleno, že sice kopí s rotační tryskou je rozebiratelné až k rozlomenému válečku, ale tento nelze samostatně zakoupit, takže nové kopí. /cena asi kolem 800,-kč) Toto mě bylo nabídnuto ještě asi o 200,-Kč dražší, než v prodejně. Kopí s polohovatelnou tryskou se uvolnilo v závitu a toto budu řešit radší vlastní opravou. Po dalším měsíci při krátkém používání myčky, se snížil tlak a cítil jsem zápach. Okamžitě jsem myčku vypnul. Přes prodejnu jsem ji zaslal na opravu, přestože již nebyla v záruce. Od fy BOSCH mě byla vrácena s tím, že je špatné čerpadlo a oprava bude daržší než nová myčka. Nezapoměli si napočítat asi 200,-kč poplatek za manipulaci, i když jejich výrobek selhal. Po těchto zkušenostech nevěřím fy BOSCH, že by měla zájem vyrábet kvalitní výrobky a vycházet vstříc svým zákazníkům, jejich přístup k opravě je tragický. .
V případě poruchy po záruční době, myčku zahoďte a kupte novou, vyjde Vás to levněji a ušetří si nervy.
S výrobkem jsem zatím spokojen, nelze ovšem posuzovat jeho přednosti, nebo zápory, protože nemohu zkoušet jiný typ tlakového čističe. Jen se vyskytla malá chybička - koncovka pro přívod vody má va švu mikrodírky kterými stříká voda(výrobní vada). Musel jsem našroubovat jinou koncovku.
Kvalita odpovídá ceně
- výkon
Myčku mám krátkou dobu.S jejím výkonem jsem spokojený.
- Prislusenstvi
:-)
- poměr výkon / cena
- bohaté příslušenství
používán zatím krátce, ale naprosto vyhovuje mým představám o malém a výjonném pomocníkovi na úklid kolem baráku a auta
- dobrá cena
- kvalita zpracování
- chce to fígl na namotání tlakové hadice při skladování.
Chtěl jsem lepší hobby wapku s vyšším tlakem a nějaké to příslušenství k tomu.
- Lehký a jednoduchý stroj na běžnou údržbu kolem domu a mytí auta svým výkonem plně postačuje.
- Kartáč na myrí teras mě zklamal, byl by mnohem účinější kdyby rotoval zároveň s zryskami i kartáč
Jednoduché zařízení na běžnou údržbu teras a aut.
Dobrá cena,
kovové čerpadlo
- Dobrá cena, bohaté příslušenství, lehký a poměrně výkonný čistič.
- Držadlo je krátké, při převážení nutno nést.
Za tuto cenu, výborný čistič, na umytí auta, sekačky, kol super. Dokonce zvládne očistit i míchačku od zaschlé malty. Používám jej i na čištění demižónů a sudů a je to paráda, žádné kartáče. Prostě za 3000Kč s kompletní výbavou mohu jen doporučit
- Malý ale výkonný
- Zatím jsem ho použil pouze jednou
Věřím že je kvalitní
- spousta příslušenství, vše je 100% funkční, doporučuji
- .
dobrá cena, perfektní výkon
- nízká cena
- životnost !! po půl roce nemá tlak a rotační tryska nerotuje. používal jsem jí málo
nešetřete a kupte si lepší stroj. dočetl jsem se že tyto hobby řady mjí plastová čerpadla.